AcasăActualitateCONTROALE ÎN TOT JUDEȚUL – 31 de societăți comerciale și persoane fizice,...

CONTROALE ÎN TOT JUDEȚUL – 31 de societăți comerciale și persoane fizice, verificate de polițiștii maramureșeni

spot_img

DISTRIBUIȚI

CONTROALE ÎN TOT JUDEȚUL  Poliţiştii specializaţi în investigarea criminalităţii economice au verificat la sfârşitul săptămânii trecute 31 de societăţi comerciale şi persoane fizice. Obiectivul prioritar al acţiunilor l-a constituit protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.

Controalele efectuate la sediile celor 21 societăţi comerciale şi 10 persoane fizice au vizat verificarea termenelor de valabilitate ale produselor agroalimentare, respectarea legislaţiei în domeniul caselor de marcat, dar şi combaterea şi descurajarea contrabandei cu tutun.

A fost constatată o infracţiune de contrabandă şi au fost aplicate patru sancţiuni contravenţionale pentru abateri de la prevederile Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite. Valoarea amenzilor aplicate a fost de 6500 lei. Totodată, poliţiştii au dispus confiscarea 665 kg legume fructe, în valoare de aproximativ 2500 lei.

În continuare, sub coordonarea procurorului de caz, se efectuează cercetări în vederea administrării probatoriului şi tragerii la răspundere a persoanelor implicate în comiterea infracţiunii de contrabandă.

 

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA