AcasăActualitateCONTROALE ÎN MARAMUREȘ - Câte amenzi s-au dat pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID,...

CONTROALE ÎN MARAMUREȘ – Câte amenzi s-au dat pentru nerespectarea măsurilor anti-COVID, în doar 3 zile

spot_img

DISTRIBUIȚI

În perioada 18-21 ianuarie 2021, acțiunile întreprinse la nivelul județului Maramureș pentru verificarea modului în care au fost respectate măsurile privind limitarea răspândirii virusului COVID-19, au fost intensificate, având ca rezultat verificarea a 5.630 persoane, 13 operatori economici, 4 operatori transport persoane, 223 obiective de interes, 182 societăți comerciale și 243 mijloace de transport persoane, din care 41 mijloace de transport în comun.

În urma verificărilor, care au vizat în special obiectivele supuse restricțiilor și zonele cu risc epidemiologic ridicat, au fost aplicate 207 sancțiuni contravenționale, majoritatea pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și nerespectarea interdicțiilor privind deplesarea/libera circulație, în valoare de 31.500 de lei.

În acțiunile de control desfășurate în cursul acestei săptămâni, au fost angrenați zilnic în jur de 100 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, cadre ISU, polițiști locali, reprezentanți ai ANSVSA, ai Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, precum și angajați ai Ministerului Sănătății, Ministerului Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Transporturilor și ai autorităților publice locale.

Amintim că respectarea măsurile de protecție sanitară de către persoanele fizice și operatorii economici este esențială pentru limitarea evoluției îmbolnăvirilor cu COVID-19. Rămân în continuare valabile recomandările privind purtarea corectă a măștii de protecție și igiena corespunzătoare a mâinilor, păstrarea distanței față de alte persoane, evitarea zonelor aglomerate și a călătoriilor cu mijloace de transport în comun aglomerate.

Le mulțumim tuturor celor care respectă măsurile dispuse de autorități, înțelegând că scopul acestora și al acțiunilor de control este limitarea îmbolnăvirilor cu COVID-19.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA