spot_img
AcasăEvenimentCONTROALE ÎN MARAMUREȘ - Acțiune de amploare a polițiștilor împotriva hoților de...

CONTROALE ÎN MARAMUREȘ – Acțiune de amploare a polițiștilor împotriva hoților de lemne

spot_img

DISTRIBUIȚI

CONTROALE ÎN MARAMUREȘ Poliţiştii Serviciului de Ordine Publică – Biroul de Combatere a delictelor silvice, în colaborare cu specialiştii Gărzii Forestiere Cluj, au acţionat pentru prevenirea şi combaterea delictelor silvice în domeniul depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos.

În cadrul acţiunilor desfăşurate au fost verificate două depozite cu punctele de lucru în Baia Mare şi Tăuţii de Sus. Pentru neregulile constatate poliţiştii au aplicat cinci sancţiuni contravenţionale, în conformitate cu prevederile Legii Nr. 171/2010. Valoarea totală a amenzilor aplicate a fost de 25 000 de lei.

De asemenea poliţiştii au dispus măsura complementară a confiscării în echivalent valoric a cantităţii de 237.52 mc material lemnos.

Totodată, poliţiştii au desfăşurat şi controale în trafic pentru depistarea şi luarea măsurilor legale faţă de persoanele care transportă ilegal material lemnos. Astfel, ieri dimineaţă, în jurul orei 04.00, echipajul de ordine şi siguranţă publică din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Suciu de Sus a oprit pentru control o autoutilitară condusă pe D.J.171-A, în localitatea Groşii Ţibleşului, care transporta o cantitate de material lemnos esenţă răşinos. Întrucât şoferul, un bărbat de 43 de ani, din comuna Groşii Ţibleşului, nu a putut prezenta avizul de însoţire, poliţiştii au luat măsura confiscării celor 12.17 mc lemn transportaţi, şi au aplicat o sancţiune contravenţională în valoare de 5 000 lei. Poliţiştii vor continua acţiunile pe această linie.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA