spot_img
AcasăActualitateCONTROALE ÎN BAIA MARE ȘI BORȘA - Polițiștii au închis două service-uri...

CONTROALE ÎN BAIA MARE ȘI BORȘA – Polițiștii au închis două service-uri auto și au dat amenzi mii de lei

DISTRIBUIȚI

În perioada 11-12 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, împreună cu inspectori din cadrul Departamentului de Supraveghere Piață R.A.R – București, au desfăşurat două acțiuni pe linia verificării respectării prevederilor O.G. 82/200 și Lg 241/2005.

Aceste acţiuni au avut ca scop prevenirea și combaterea evaziunii fiscale precum și pentru protejarea populației împotriva unor activități de comerț ilicit cu piese auto noi și second-hand.

Astfel, au fost verificaţi 5cinci operatori economici de pe raza municipiului Baia Mare și a orașului Borșa, care derulează activități de reparații a vehiculelor rutiere, precum și de dezmembrare a vehiculelor scoase din uz.

În urma verificărilor efectuate au fost constatate și aplicate, două sancțiuni contravenționale, pe linia O.G. 82/200, în valoare totală de 8.000 lei.

Totodată, a fost dispusă ca măsură complementară suspendarea temporară a activității celor doi agenți economici sancționați pâna la intrarea în legalitate.

Informații furnizate de IPJ Maramureș

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA