AcasăActualitate112CONTRAFĂCUTE - Tone de anabolizante injectabile și milioane de tablete pentru potență...

CONTRAFĂCUTE – Tone de anabolizante injectabile și milioane de tablete pentru potență intră ilegal pe piața românească

DISTRIBUIȚI

CONTRAFĂCUTE Mușchi cât mai mari și mai bine conturați, combinați în mod fericit cu o rezistență la pat ieșită din tiparele obișnuitului.

CONTRAFĂCUTE Asta pare să-și dorească românul modern. Motiv pentru care apelează din ce în ce mai des la anabolizante și pastile pentru potență.

Problema este că românii se îndoapă cu ”suplimente” contrafăcute ce au un conținut medicamentos dubios. Marfă făcută pe ”genunchi”, adusă ilegal de prin îndepărtata Asiei, care le pune viața în pericol sau care i-ar putea ucide, scrie libertatea.

Nevoia de asemenea întăritoare a devenit tot mai prezentă în viața românului în urmă cu vreo doi ani. Asta o demonstrează capturile poliției. Însă ultimul an – marcat de o explozie a sălilor de sport, de fitness și de culturism -, marchează un vârf de consum.
Cum cererea a început astfel să depășească cu mult oferta existentă, pe piață și-au făcut rapid loc niște personaje apropiate sălilor de sport care, cu abilitate și un sistem de relații bine pus la punct, au îmbrăcat rapid haina dealerilor.
”Acum mai puțin de un deceniu piața noastră era alimentată cu prezervative și ceva produse pentru creșterea potenței contrafăcute, aduse ilegal de prin India.

citeşte şi FEDERAȚIA SINDICALĂ HIPOCRAT – Medicii intră în grevă de luni, 17 octombrie

Erau afaceri mici, care aduceau profituri mici pentru că se traficau cantități mici. Acum, însă vorbim de cu totul altceva, sunt afaceri făcute la nivel mondial care aduc profituri uriașe, de milioane de euro, bani pentru care nu se plătește nici o taxă la stat”, ne-au dezvăluit surse judiciare.

Rețelele de traficanți de anabolizante și pastile pentru potență de pe la noi și-au întins tentaculele pe tot mapamondul.

Sunt personaje care au ceva cunoștințe în domeniul farmaceutic și chiar al medicinei. Sunt capabili să-și convingă clienții – chipurile cu argumente solide -, să urmeze ”tratamentele” lor. India, China, Thailanda, Hong Kong, Puerto Rico, Singapore, Anglia și chiar Republica Moldova sunt în topul țărilor care furnizează pastilele ”minune” atât de dorite de români.

”Se folosește intens coletăria. Pentru că este mai greu de verificat. Nu poți să desfaci toate cutiile care vin de cine știe unde.

Medicamentele intră în România cu autobuzul sau chiar cu avionul. Pe cutii scrie că sunt suplimente alimentare și astfel trec ușor de controale. Apoi sunt preluate de dealeri și plasate pe piața neagră.

Grupările sunt în  atenția noastră, a Interpolului, a Europolului. Schimbul de informații dintre Poliția Română și aceste organisme internaționale este intens”, a declarat cms. șef Răzvan Murariu, șeful Direcției de Investigare a Criminalității Economice din IGP.

 

întregul articol AICI

sursa

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA