AcasăEvenimentContrabandă. Ucrainean reţinut de poliţiştii de frontieră în albia râului Tisa. Alți...

Contrabandă. Ucrainean reţinut de poliţiştii de frontieră în albia râului Tisa. Alți doi au scăpat trecând înot Tisa!

spot_img

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Punctului de Frontieră Sighet au reţinut în flagrant un cetățean ucrainean care a încercat să introducă ilegal în România, prin apa râului Tisa, nu mai puţin de 5.000 de pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.
Potrivit declaraţiilor făcute de către purtătorul de cuvânt al ITPF Sighet, Radu Lungu, în data de 23 iunie a.c., în jurul orei 15.00, o patrulă a poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului PF Sighet, formată din doi lucrători, a observat trei persoane care treceau ilegal frontiera din Ucraina în România, înot prin apa râului Tisa, transportând mai multe colete voluminoase.
„Poliţiştii de frontieră au procedat la urmărirea şi somarea prin voce a bărbaților reuşindu-se reţinerea unei persoane. Celelalte doua persoane nu s-au supus somatiilor, au sărit în apă şi au trecut pe malul ucrainean.
Imediat au fost informate autorităţile de frontieră ucrainene care au comunicat că pe aceeași direcţie au reusit sa reţina un cetăţean ucrainean implicat în activitatea de contrabandă.
Totodată, la cercetarea terenului, pe malul romansc al raului Tisa au fost descoperite 8 colete ambalate în folie de culoare neagră ce conțineau 5.000 pachete țigări marca Viceroy de proveniență ucraineană în valoare de peste 45.000 lei.
Cetățeanul ucrainean, în vârstă de 22 ani este cercetat de către poliţiştii de frontieră pentru săvârșirea infracțiunilor de contrabandă şi trecere ilegală a frontierei de stat.Întreaga cantitate de țigări a fost ridicată în vederea confiscării”, a declarat acesta.
În seara aceleiaşi zile, a avut loc o întrevedere de frontieră, ocazie cu care cetăţeanul ucrainean a fost predat autorităţilor de frontieră ale statului vecin, in vederea continuarii cercetarilor.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA