AcasăEvenimentCONTRABANDA - La Poienile de Sub Munte, frontieristii au somat mai multi...

CONTRABANDA – La Poienile de Sub Munte, frontieristii au somat mai multi suspecti ce transportau colete

DISTRIBUIȚI

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei au descoperit şi confiscat, în ultimele 24 de ore, cantitatea de 7.274 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de peste 80.000 lei. Ieri, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 23.05, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Poienile de sub Munte, judeţul Maramureş, au observat, cu ajutorul aparaturii de supraveghere din dotare, mai multe persoane care se deplasau dinspre frontieră spre interior, transportând mai multe colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea persoanelor în cauză, efectuând somaţiile legale prin voce, moment în care bărbaţii au abandonat coletele şi profitând de terenul muntos împădurit şi de ceaţă au fugit în direcţii diferite. La cercetarea terenului au fost descoperite 5 colete ce conţineau cantitatea de 2.464 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană în valoare de 22.400 lei, care a fost ridicată în vederea confiscării. În prezent se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale.

Tot ieri, 25 noiembrie a.c., în jurul orei 15.15, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina, judeţul Suceava, au observat, mai multe persoane care se deplasau dinspre frontieră spre interior, pe direcţia localităţii Straja, transportând mai multe colete voluminoase. Imediat la fata locului s-a deplasat o echipa operativă care a procedat la interceptarea persoanelor în cauză. Deoarece acestea nu s-au supus somaţiilor prin voce, poliţiştii de frontieră au executat, conform procedurilor legale, un foc de armă, în plan vertical, persoanele în cauză fugind prin pădure către localitatea Straja. La cercetarea terenului  au fost descoperite 3 colete ce conţineau 5.810 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 58.100 lei. În prezent se efectuează cercetări în vederea identificării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activităţi infracţionale, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA