AcasăActualitate112CONTRABANDĂ ÎNAINTE DE PAȘTE – Șapte tone de fructe și legume, confiscate...

CONTRABANDĂ ÎNAINTE DE PAȘTE – Șapte tone de fructe și legume, confiscate de polițiștii români

DISTRIBUIȚI

CONTRABANDĂ  Șapte tone de fructe şi legume, confiscate de poliţişti înaintea Paştelui. De semenea, au fost confiscate și 1,5 tone de carne şi produse din carne și peste 1.300 de litri de băuturi alcoolice.

Șapte tone de fructe şi legume, confiscate în Sâmbăta Mare. Aproape şapte tone de fructe şi legume, 1,5 tone de carne şi produse din carne, peste 1.300 de litri de băuturi alcoolice şi alte mărfuri în valoare de peste 330.000 de lei au fost confiscate, în ultima săptămână, de Poliţia Română, în urma controalelor făcute pentru verificarea legalităţii activităţilor comerciale cu produse specifice Paştelui, scris News.ro.

Șapte tone de fructe şi legume, dar și carne, băuturi alcoolice și produse de panificație, au fost confiscate

Astfel, au fost verificaţi 1.814 agenţi economici şi comercianţi persoane fizice, fiind constatate 1.025 de contravenţii, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de 2.364.845 de lei. De asemenea, au fost confiscate 1.540 de kilograme de carne şi produse din carne, 6.869 de kilograme de legume şi fructe, 1.366 de litri de alcool şi băuturi alcoolice, dar şi alte produse alimentare şi mărfuri în valoare totală de 338.337 de lei, precum şi 19.527 de lei, în numerar.

Sursă info și foto.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA