AcasăActualitate112CONTRABANDĂ ÎN MARAMUREŞ - 17.700 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

CONTRABANDĂ ÎN MARAMUREŞ – 17.700 pachete țigări confiscate la frontiera de nord

spot_img

DISTRIBUIȚI

CONTRABANDĂ ÎN MARAMUREŞ Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au descoperit și confiscat, pe timpul unor misiuni specifice, peste 17.700 pachete cu țigări, în valoare de 207.000 lei, marfă ce urma să ajungă pe piața neagră de desfacere din România.

Sâmbătă, 24 februarie, în jurul orei 13.00, lucrători din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmației, pe timpul executării unei misiuni specifice, au descoperit 16 colete care conțineau țigări de proveniență ucraineană.

Baxurile au fost transportate la sediul sectorului, unde în urma inventarierii au rezultat 12.000 pachete, marca Rothmans. Au fost anunțate si autoritățile ucrainene despre caz.

Țigările, în valoare de 140.400 lei, au fost ridicate în vederea confiscării. În continuare se fac verificări pentru identificarea persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Tot sâmbătă, pe timpul unor misiuni de supraveghere și control la frontiera de stat, polițiștii de frontieră din cadrul Sectorului PF Valea Vișeului au descoperit 12 colete cu țigări, de proveniență ucraineană, în zona de responsabilitate.

S-a constatat că este vorba de 5.760 pachete, de diferite mărci, în valoare de 67.300 lei.

Întreaga cantitate de țigări a fost confiscată. Şi în acest caz se desfășoară cercetări, în vederea identificării persoanelor implicate și tragerea la răspundere a acestora.

Informaţii furnizate de IPTF Sighetu Marmaţiei

 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA