AcasăMARAMURESUL ISTORICCONTRABANDĂ - Doi bărbați din județul Timiș prinși cu 15.000 pachete de...

CONTRABANDĂ – Doi bărbați din județul Timiș prinși cu 15.000 pachete de țigări ucrainene (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului P.F. Sighetu Marmaţiei au descoperit ascunse într-un  autoturism 1.300 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 11.500 lei, ce urmau să ajungă pe piaţa neagră de desfacere din zonă. Doi cetăţeni români sunt cercetaţi pentru contrabandă, iar o autoutilitară a fost indisponibilizată la sediul poliţiei de frontieră, până la finalizarea cercetărilor.

Azi dimineaţă, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sighetu Marmaţiei, jud. Maramureş, au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii contrabandei cu ţigări de provenienţă ucraineană, în zona de responsabilitate.

Astfel, în jurul orei 06.45, poliţiştii de frontieră au oprit pentru control, în trafic, pe raza localităţii Crăciuneşti, județul Maramureş, o autoutilitară marca Peugeot, în care se aflau doi bărbaţi, conducătorul auto Csaba T., de 31 de ani şi în calitate de pasager Ioan T. de 48 de ani, ambii domiciliaţi pe raza județul Timiş. Pe timpul controlului, poliţiştii de frontieră au observat, în pereţii laterali ai autoutilitarei şi în uşile spate, spaţii special amenajate în care se aflau ţigări, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii autoturismului împreună cu persoanele în cauză la sediul sectorului, în vederea efectuării unui control amănunţit. În urma acestuia, în locurile special amenajate, au fost descoperite 1.300 de pachete cu ţigări, în valoare de 11.500 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

Cei doi bărbaţi sunt cercetaţi acum pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, autoturismul în cauză în valoare de 6.600 lei a fost indisponibilizat la sediul poliţiei de frontieră, iar în continuare se fac cercetări în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale, urmând ca la final să fie luate măsurile legale ce se impun.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA