spot_img
AcasăMARAMURESUL ISTORICContrabanda cu tigari ucrainene in muntii din Maramures (VIDEO)

Contrabanda cu tigari ucrainene in muntii din Maramures (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

În ultimele 24 de ore, la nivelul ITPF Sighetu Marmaţiei s-au desfăşurat mai multe acţiuni pe linia combaterii contrabandei cu ţigări, în zona de responsabilitate. Astfel, azi noapte, în jurul orei 00.00, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul STPF Maramureş a observat, pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei, două persoane care transportau către interiorul ţării colete voluminoase.

Poliţiştii de frontieră au acţionat pentru interceptarea şi reţinerea acestora, efectuând somaţiile legale prin voce, moment în care bărbaţii au abandonat coletele fugind în direcţii diferite. Persoanele în cauză au fost descoperite ascunse în vegetaţia din zonă şi reţinute. Ulterior acestea au fost identificate ca fiind Stelică S., de 25 ani şi Cătălin O., de 19 ani, ambii domiciliaţi pe raza judeţului Maramureş.
La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă care în urma cercetării terenului a descoperit şase colete care conţineau cantitatea de 3.950 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 35.550 lei.
Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării iar cei doi maramureşeni sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun. Şi poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Poienile de sub Munte au depistat, în data de 10.11.2014, la o altitudine de peste 1.700 m, mai multe persoane care cărau către interiorul ţării colete voluminoase.
Echipajul poliţiei de frontieră a procedat la reţinerea celor în cauză, dar la observarea lucrătorilor noştri bărbaţii au lăsat coletele şi profitând de terenul muntos împădurit au încercat să fugă. Aceştia au fost reţinuţi la scurt timp de către o echipă operativă însoţită de câinele de urmă şi identificaţi ca fiind Vasile A., de 25 ani, Ioan A., de 21 ani şi Andrei O., de 37 ani, toţi domiciliaţi pe raza judeţului Maramureş.
La cercetarea terenului au fost descoperite şase colete care conţineau cantitatea de 2.857 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, în valoare de 25.300 lei. Cei trei tineri sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă în formă agravantă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA