AcasăActualitate112CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI – Mii de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite...

CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI – Mii de pachete cu țigări de contrabandă, descoperite de polițiștii de frontieră maramureșeni

spot_img

DISTRIBUIȚI

CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI  În data de 26 martie a.c., în jurul orei 6.30, un echipaj al poliției de frontieră de la Sectorul PF Sarasău, judeţul Maramureş, a observat pe malul râului Tisa, trei persoane care transportau către interiorul țării colete voluminoase.

Polițiștii de frontieră au acționat pentru reținerea celor în cauză efectuând somațiile legale prin voce. Mărbații au abandonat coletele și s-au retras pe teritoriul ucrainean.

Au fost informate autoritățile de frontieră ale statului vecin concomitent cu dispunerea unor măsuri de cercetare a zonei. Au fost descoperite 18 colete care conțineau cantitatea de 9.850 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 115.300 lei.

Și polițiștii de frontieră de la Sectorul PF Valea Vișeului au descoperit în apropierea frontierei de stat, ascunse în vegetație, două colete cu țigări. În urma inventarierii acestora a rezultat cantitatea de 1.000 pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 11.700 lei.

În ambele cazuri ţigările au fost confiscate. În continuare se efectuează cercetări în vederea identificării persoanelor implicate și a documentării întregii activități infracționale.

Informații furnizate de ITPF Sighetu Marmației

citeşte şi RECRUTARE ÎN BAIA MARE – Se caută elevi pentru liceele militare

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA