spot_img
AcasăEvenimentCONTRABANDĂ - Captura de tigari descoperita la frontiera romano-ucraineana

CONTRABANDĂ – Captura de tigari descoperita la frontiera romano-ucraineana

spot_img

DISTRIBUIȚI

Politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Brodina – I.T.P.F. Sighetu Marmatiei au depistat in apropierea frontierei de stat, peste 23.000 pachete de tigari de contrabanda ce urmau sa fie comercializate pe piata neagra de desfacere din Romania. Tigarile in valoare de peste 210.000 lei au fost retinute in vederea confiscarii iar in prezent politistii de frontiera efectueaza cercetari in vederea depistarii persoanelor implicate si luarea masurilor legale ce se impun.

In ziua de 28.01.2012, politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Brodina au executat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu tigari, ocazie cu care au depistat in apropierea frontierei de stat mai multe colete voluminoase care contineau baxuri cu tigari de contrabanda.

Astfel s-a luat masura transportarii coletelor la sediul S.P.F. Brodina, unde in urma inventarierii a rezultat cantitatea de 23.380 pachete cu tigari, de diferite marci de provenienta ucraineana.

Totodata au fost anuntate autoritatile de frontiera ale statului vecin pentru efectuarea cercetarii in comun a evenimentului.

Intreaga cantitate de tigari in valoare de aproximativ 210.420 lei a fost ridicata in vederea confiscarii iar in prezent politistii de frontiera efectueaza cercetari in vederea depistarii persoanelor implicate si luarea masurilor legale ce se impun.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA