AcasăActualitatePoliticCONTESTAŢIE - Disperații alegerilor locale 2016: Cristian Anghel și Mircea Ciocan

CONTESTAŢIE – Disperații alegerilor locale 2016: Cristian Anghel și Mircea Ciocan

DISTRIBUIȚI

Fostul edil de Baia Mare, Cristian Anghel, dar şi sindicalistul Mircea Ciocan, convertiţi în ecologişti, încearcă toate tertipurile să mai câştige procente. Dacă la municipii şi oraşe nu le-a ieşit pasenţa pentru că au pierdut încă dinainte de a candida (candidatura la Primăria Baia Mare a fost respinsă pentru candidatul PER din cauza unor detalii tehnice), au încercat să câştige în teritoriu.

Nici acolo nu le-a ieşit pentru că nicio contestaţie depusă la Biroul Electoral Judeţean (BEJ) nu le-a fost admisă. În cursul zilei de luni, 6 iunie, la Biroul Electoral Județean Maramureș a fost depusă o contestație împotriva procesului verbal privind rezultatele votului pentru Consiliul Local Moisei.

”Contestația a fost depusă de PER și a fost respinsă în unanimitate. În esență, contestatarii consideră că tușul ștampilei de vot aplicate în patrulaterul aferent PER, din pricina hârtiei de proastă calitate, s-ar fi imprimat și pe verso, în patrulaterul corespunzător PRM, ceea ce ar fi atras validarea votului pentru acest din urmă partid”, se arată într-un comunicat remis presei de BEJ Maramureş.

Surse din cadrul formaţiunii politice au declarat că pentru Anghel nu ar fi o problemă atât de mare pierderea acestor alegeri deoarece „se încălzeşte” de fapt pentru parlamentare, ţintind un mandat de deputat sau senator şi mizează pe foştii lui colegi de partid.

Singurul care a ieşit prost din această „afacere” este Mircea Ciocan care acum trebuie să justifice banii cheltuiţi fără folos şi să dea explicaţii la Centru.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA