AcasăAlteleEconomicConstruirea unei cariere in Euromaster este un obiectiv pentru companie, insa trebuie...

Construirea unei cariere in Euromaster este un obiectiv pentru companie, insa trebuie sa fie si pentru fiecare angajat

spot_img

DISTRIBUIȚI

In ziua de astazi, mai este cariera un punct central in viata unei persoane? Pentru multi oameni, raspunsul este nu. Lipsa acestei perspective si a dorintei de planificare sunt influentate de multe elemente: aspiratii diferite ale persoanelor din generatiile tinere, schimbarile accelerate din sfera tehnologiei, complexitatea si dinamica mediului de business.

Pe scurt, construirea unei cariere este astazi marcata de imprevizibilitate si necesita multa flexibilitate, anticipare si o dorinta crescuta spre educatie continua si dezvoltare. Prin urmare, putem conclude ca abilitatile soft skills sunt esentiale in construirea unei cariere. Euromaster Business Services acorda o atentie deosebita acestor elemente inca din procesul de recrutare si continua dezvoltarea lor prin formari specifice pentru toti angajatii sai, intrucat compania este de parere ca obiectivele de construire a unei cariere sunt esentiale pentru cresterea oricarei persoane, cu atat mai mult in perioade marcate de o imprevizibilitate foarte accentuata.

Cum ar trebui sa fie tratata cariera ta de catre o companie?

Desigur, detinerea competentelor solicitate de un mediu complex si dinamic nu este de ajuns pentru a garanta o cariera de succes. Fiecare angajator trebuie sa creeze cadrul adecvat dezvoltarii profesionale si personale a angajatilor sai, sa se implice in ghidarea angajatilor spre formularea aspiratiilor profesionale. Euromaster Business Services adreseaza in mod consecvent si eficient aceste aspecte, ca parte dintr-un proces evolutiv eficient si structurat.

In prezent, companiile precum Euromaster au inteles faptul ca motivarea, implicarea si productivitatea angajatilor sunt posibile doar prin grija constanta fata de nevoile si aspiratiile angajatilor. Iar aceasta grija se traduce in dialog si comunicare eficiente intre manageri si membrii echipelor, in respect si incredere reciproce.

Conform unui studiu marca HIPO.ro, un un numar mare de companii din Romania ofera beneficii aditionale aferente contractului de munca, beneficii care promoveaza dezvoltarea si crearea unei cariere. Asadar, angajatii se bucura de cursuri de dezvoltare si formare, de mentorat si suport din partea echipei de management, mai ales in cadrul unei cariere Euromaster.

Cum ar trebui sa fie tratata carieta ta de catre tine?

Evident, o companie nu te poate ajuta daca, mai intai, nu te ajuti tu pe tine insuti. Nicio companie nu iti va pune la dispozitie beneficii si avantaje daca tu, ca si angajat sau potential angajat al lor, nu vrei sa iti construiesti o cariera sau sa contribui la dezvoltarea ei.

Garantia unei cariere Euromaster de lunga durata este sustinuta de calitati ale angajatului precum adaptabilitate (creste cu 30% sansa de angajare, conform studiului HIPO.ro), anticipare si dorinta de invatare continua (creste sansa de angajare cu 10%).
Daca vrei sa pui bazele unei cariere de succes, trebuie ca tu sa iti identifici aspiratiile, sa definesti obiectivele care sunt ideale atat pentru partea profesionala, cat si pentru cea personala a vietii tale, dar si sa fii deschis si transparent si sa-i comunici managerului dorintele tale privind dezvoltarea carierei.

In concluzie, fiecare angajat trebuie sa inteleaga ca este responsabil in intregime de formularea si discutarea aspiratiilor de cariera.

Cum te ajuta Euromaster cand vine vorba de cariera, dezvoltare profesionala, dar si personala?

In cadrul unei cariere Euromaster Business Services, un aspect extrem de important este echilibrul dintre viata profesionala si cea personala. Mai ales in contextul lucrului de acasa, multi angajati au dificultati in a separa mediul de lucru si pe cel personal, in a-si gestiona eficient sarcinile de serviciu sau in a se opri din lucru la sfarsitul programului. Pot sa apara astfel burnout-ul, stress-ul, demotivarea sau scaderea productivitatii.

Desi granitele sunt fine intre viata personala si cea profesionala, este important sa facem eforturi constante si constiente de delimitare a celor doua elemente. Euromaster Business Services ofera in mod regulat traininguri de gestionare eficienta a timpului pentru ca angajatii sa nu fie nevoiti sa-si sacrifice din timpul personal pentru a avansa in cariera.
De asemenea, echipa de management joaca un rol important in ghidarea angajatilor prin puterea exempului personal si promovarea echilibrului si respectarea cu strictete a perioadelor de odihna si relaxare. Esti in cautarea unui loc nou pentru dezvoltarea unei cariere? Euromaster este alaturi de tine si iti pune la dispozitie o cultura organizationala si un mediu de lucru propice dezvoltarii tale, pe toate planurile!

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA