AcasăNews AlertCONSOLIDAREA HANDBALULUI BĂIMĂREAN - Alexandru Csepreghi continuă la Minaur. Contract și cu...

CONSOLIDAREA HANDBALULUI BĂIMĂREAN – Alexandru Csepreghi continuă la Minaur. Contract și cu cehul Tomáš Číp

DISTRIBUIȚI

În cadrul conferinței de presă organizată luni, 1 aprilie 2019, de către primarul Municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, au fost prezentați primii doi sportivi care vor face parte din echipa CS Minaur în sezonul 2019-2020. Primul jucător care a ales să continue colaborarea cu CS Minaur a fost Alexandru Csepreghi, golgheterul Ligii Zimbrilor în acest sezon.

De-a lungul carierei de handbalist, Alexandru Csepreghi a reușit să obțină numeroase performanțe cum ar fi: 6 titluri de campion național obținute cu HCM Constanța în perioada 2009-2014, 4 Cupe ale României (2011-2014), 3 Supercupe (2008, 2011, 2013), vicecampion cu HCM Constanța în 2008 și locul III cu HC Minaur Baia Mare în anul 2005.

„Sunt fericit și mândru că pot să continui performanța cu Baia Mare și la rândul meu vă mulțumesc pentru toată încrederea care o aveți în mine și că ați ales să semnăm pentru încă un an. Sper ca anul acesta, cu noii jucători care vor veni la echipă, să facem rezultate mult mai bune față de anul acesta și să ajungem cu Minaur să ne batem cât mai sus în clasament și de ce nu, să prindem o cupă europeană,” a declarat  Alexandru Csepreghi.

Alexandru Csepreghi

Alături de Alexandru Csepreghi, în noul sezon va evolua în culorile Minaurului și Cip Tomas, handbalist ceh în vârstă de 30 de ani care în prezent evoluează pe postul de extremă dreaptă la echipa Tatran Presov alături de care a participat de-a lungul anilor la două dintre cele mai importante competiții de handbal masculin, respectiv EHF Champions League și EHF Cup. Cip Tomas este de asemenea membru al naționalei masculine a Cehiei.

„Sunt foarte fericit că am venit în Baia Mare. Îmi place foarte mult orașul, sala de sport și condițiile oferite. Îmi doresc să devin prieten cu colegii din echipă și să reușim să obținem rezultate cât mai bune împreună în noul sezon,” a declarat Cip Tomas.

Tomáš Číp

S-a aprobat de către Consiliul de administrație și se semnează contractul pentru a ne continua colaborarea cu Alexandru Csepreghi. Este căpitanul echipei și din punctul meu de vedere un simbol pentru echipă și pentru ceea ce înseamnă handbalul maramureșean și băimărean în ultimii ani, în perioada aceasta de eră nouă. Pentru a ne consolida tot ceea ce înseamnă lot de jucători vom avea bucuria astăzi să mai semnăm un contract cu dl. Tomas Cip, un jucător al formației Tatran Presov, este jucător al naționalei Cehiei. Cu siguranță vom avea o colaborare foarte bună și alegerea pe care au făcut-o cei din Consiliul de administrație, respectiv conducerea tehnică va da rezultate care vor fi simțite în evoluția echipei,” a declarat Cătălin Cherecheș, primarul municipiului Baia Mare.

Informații furnizate de către www.minaur.ro

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.







TE-AR MAI PUTEA INTERESA