spot_img
AcasăEvenimentCONSECINŢĂ - Furtuna a făcut victime colaterale. O centrală telefonică de la...

CONSECINŢĂ – Furtuna a făcut victime colaterale. O centrală telefonică de la o importantă instituţie din oraş a fost trăsnită

spot_img

DISTRIBUIȚI

Anunț important! Aparținătorii pacienților internați în Spitalul Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare sunt rugați să apeleze Centrala doar prin numerele de Telecom Azi, 15 iunie, în jurul orei 17.00, un fulger a lovit antena de Vodafone aflată pe clădirea Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare și a afectat toate numerele de Vodafone din spital și de pe secții. Până la remedierea situației, legătura cu secțiile va fi ținută prin intermediul numerelor de mobil ale unor angajați aflați în schimbul de după-masă și schimbul de noapte, legătură care va fi realizată prin intermediul Centralei telefonice, la fel ca până acum.

Reprezentanții Spitalului Județean roagă aparținătorii să folosească doar numerele de Telecom: 0262/276.033, 0262/276.003, 0262/276.888, 0262/275.340 pentru a lua legătura cu unitatea spitalicească, de unde vor fi transferați la secția solicitată. O echipă de intervenție a fost prezentă la locul avariei și în cursul zilei de azi, însă situația nu a fost încă remediată. Se speră ca problema să fie rezolvată în cursul zilei de mâine. Conducerea Spitalului Județean de Urgență ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare își cere scuze pentru eventualele inconveniente care survin în urma acestei situații neplăcute.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA