Acasăsinucidere maramuresCONFRUNTĂRI VIOLENTE - 20 de polițiști și doi copii răniți astăzi la...

CONFRUNTĂRI VIOLENTE – 20 de polițiști și doi copii răniți astăzi la granița sârbo-ungară (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Confruntări între imigranţi şi forţele de ordine maghiare au izbucnit miercuri după-amiază la punctul de trecere Roszke, la frontiera dintre Ungaria şi Serbia. Imigranţii au încercat să pătrundă forţat pe teritoriul Ungariei, scrie presalibera.net.

Poliția maghiară a intervenit cu gaze lacrimogene și tunuri cu apă. Imigranții au ripostat la rândul lor cu pietre, bețe și alte obiecte contondente. Un grup de imigranţi agresivi au doborât poarta metalică instalată în gard la punctul vamal Roszke. La punctul de trecere a frontierei de la Horgos au avut loc evenimente similare.

Poliția maghiară a format imediat cordoane și a lansat grenade lacrimogene către grupul de imigranți violenți. Douăzeci de polițiști maghiari și doi copii au fost răniți la granița Ungariei cu Serbia, în altercațiile care au izbucnit după ce un grup de migranți a încercat să străpungă frontiera, a declarat consilierul de securitate al premierului Viktor Orban. Nu se cunosc date despre numărul imigranților răniți în luptele cu poliția maghiară.

2C62594800000578-3236418-image-a-23_1442416209636“Până în prezent, 20 de polițiști au fost răniți și serviciile de ambulanță tocmai au dus doi copii la spital. Copiii au fost aruncați peste gardul de securitate”, a declarat Gyorgy Bakondi televiziunii publice din Ungaria.

“Vom restabili siguranta la gard, vom consolida gardul și protejăm securitatea Ungariei cu toate mijloacele legale.”

Purtătorul de cuvânt al guvernului Zoltan Kovacs a declarat că poliția nu va lăsa nici un migrant să intre pe teritoriul maghiar, adăugând că Ungaria nu a văzut nici o cooperare miercuri de la autoritățile sârbe, care ar trebui să se ocupe de migranții ilegali.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA