spot_img
AcasăAdministrațieCONFORM ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA - Ioan Stegerean și Ioan Pasere, primari...

CONFORM ASOCIAȚIEI COMUNELOR DIN ROMÂNIA – Ioan Stegerean și Ioan Pasere, primari de cinci stele ai Maramureșului

spot_img

DISTRIBUIȚI

În perioada 18 – 21 februarie 2018 se desfășoară la București, la Hotel Rin Grand, cea de-a XXI-a sesiune ordinară a Adunării generale a Asociației Comunelor din România (A.Co.R.).

A.Co.R. este o asociație de utilitate publică înființată în anul 1997, una dintre cele patru asociații reprezentative ale autorităților administrației publice locale. Evenimentul are un caracter aniversar, celebrând 100 de ani de la Marea Unire din 1918.

Lucrările celei de-a XXI-a sesiuni ordinare cu caracter jubiliar a Adunării generale se desfășoară sub Auspiciile Familiei Regale a României, deschiderea oficială fiind asigurată de Alteța Sa Regală, Principele Radu. Cea de-a XXI-a sesiune ordinară a Adunării generale a A.Co.R. a avut loc în prezența a peste 500 de primari de comune din țară, membri ai asociației, dar și a reprezentanților Guvernului României.

Asociația Comunelor din România (ACoR) i-a premiat luni, 19 februarie 2018, pe edilii care au ajuns la al cincilea mandat, acordându-le trofeul „Primar de 5 stele”. Județul Maramureș a avut doi laureați, respectiv primarul comunei Fărcașa, Ioan Stegerean și primarul din Strâmtura, Ioan Pasere. Titlurile, plachetele și diplomele au fost acordate în cadrul unei ceremonii organizate și au fost înmânate de către viceprim-ministrul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale și Administrației Publice.

Potrivit site-ului oficial al Asociației Comunelor, titlul de „PRIMAR DE 5 STELE” se acordă primarilor comunelor din România, ca răsplată a meritelor importante și în semn de apreciere deosebită pentru alegerea de cinci ori în această funcție. Cei doi primari ai Maramureșului au arătat că sunt onorați de această distincție care reprezintă recompensa a 18 ani de muncă neîntreruptă în fruntea comunităților pe care le administrează.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea a ținut să îi felicite pe cei doi edili ai Maramureșului pentru întreaga activitate depusă de-a lungul a patru mandate și jumătate în fruntea primăriilor Fărcașa și Strâmtura, asigurându-i de faptul că, în executvul instituției județene vor găsi mereu un sprijin.
”Transmit sincerele mele felicitări atât primarului comunei Fărcașa, Ioan Stegerean, cât și primarului din Strâmtura, Ioan Pasere, pentru aceste distincții care onorează și Maramureșul, dar și comunitățile pe care le reprezintă și le doresc mult succes în activitatea viitoare, asigurându-i de întregul meu suport în toate proiectele importante pentru comunele pe care le administrează. Atât în Fărcașa, cât și la Strâmtura, condițiile de viață ale locuitorilor au crescut considerabil sub mandatele celor doi primari deja veterani în această funcție, iar proiectele bune continua să fie implementate. Vorbim despre doi primari destoinici, care pot fi un exemplu pentru mulți dintre primarii Maramureșului”, a declarat șeful administrației județene, Gabriel Zetea.

Informații furnizate de către Consiliul Județean Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA