spot_img
AcasăActualitateSocialSCANDAL, CERTURI, BĂTĂI - Conflicte aplanate cu amenzi de jandarmii maramureşeni

SCANDAL, CERTURI, BĂTĂI – Conflicte aplanate cu amenzi de jandarmii maramureşeni

DISTRIBUIȚI

În perioada 08 – 10 mai a.c., jandarmii maramureşeni au intervenit în mai multe situaţii conflictuale pentru a le aplana, astfel: O patrulă din cadrul Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Maramureş aflată în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, în data de 09 mai 2015 a.c., au fost solicitată prin „112”, să se deplaseze  pe strada Dragoş Vodă din Baia Mare, unde în faţa unui imobil, avea loc un scandal.

La faţa locului s-a constatat faptul că D.H. de 26 ani şi R.P. de 38 de ani, ambii din Baia Mare, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, şi-au adresat reciproc injurii şi ameninţări cu acte de violenţă. Primul a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 lei, iar cel de-al doilea, cu 300 de lei.

———-

Jandarmii sigheteni aflaţi în misiunea de asigurare a ordinii publice pe timpul desfăşurării Festivalului Internaţional de Folclor pentru Copii „Am fost ş-om fi”,  din  localitatea  Sighetu Marmaţiei, în ziua de sâmbătă 09 mai a.c., în jurul orei 19.30, au intervenit pentru a aplana un conflict iscat între două persoane.

R.V. de 35 ani şi fratele sau A.V. de 37 ani, ambii din Sighetu Marmaţiei, pe fondul unor discuţii contradictorii, au provocat scandal lovindu-se reciproc, fapt ce a deranjat spectatorii aflaţi la festivalul de folclor. Cei doi au fost sancţionaţi contravenţional de către jandarmi, fiecare cu amendă în valoare de câte 200 lei.

———

Duminică 10 mai a.c., în jurul orei 00.00, echipajul de jandarmerie aflat în timpul serviciului de patrulare pe raza municipiului Baia Mare, a fost sesizat să se deplaseze le strada Melodiei din localitate, unde mai multe persoane deranjau ordinea şi liniştea publică.

Jandarmii au constatat faptul că între membrii a două familii care sunt vecine şi rude, a pornit o ceartă referitoare la un loc de parcare, care s-a amplificat şi aceştia şi-au adresat reciproc injurii şi ameninţări cu acte de violenţă, deranjându-i pe ceilalţi locatari ai  imobilului.

A.V. de 43 ani, L.V. de 32 ani şi F.V. de 30 ani, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare de câte 200 lei fiecare, iar T.F. de 24 ani, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 300 lei.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA