spot_img
AcasăActualitate112CONFLICT ARMAT - Bodyguarzii unui club din Cluj atacaţi cu săbiile

CONFLICT ARMAT – Bodyguarzii unui club din Cluj atacaţi cu săbiile

DISTRIBUIȚI

CONFLICT ARMAT Câțiva indivizi s-au luat la bătaie cu oamenii de pază ai unui club din Cluj Napoca. Cel puțin două persoane au fost rănite grav, după ce agresorii au folosit săbii pentru a-i ataca pe bodyguarzi.


„În data de 13 mai a fost o intervenție a poliției, ca urmare a unei sesizări cu privire la faptul că în fața unui club din Cluj-Napoca a existat o altercație între mai multe persoane.

Polițiștii care au ajuns la fața locului au luat legătura cu personalul de pază care asigura securitatea la clubul respectiv.

Două persoane, pe fondul consumului de alcool, au provocat un scandal. Au fost scoși afară și ulterior s-au întors înarmați cu săbii. Potrivit primelor informații, unul dintre agenții de pază a fost rănit în zona brațelor.

La momentul la care a ajuns echipajul de politie, indivizii au dispărut. Nimeni nu a depus plângere. Nu avem informații clare, ci doar relatările personalului de pază”, a precizat comisarul Graur de la IPJ Cluj, potrivit Gazeta de Cluj.

Poliția s-a sesizat din oficiu pentru infracțiunea de lovire și alte violențe.

”Azi dimineață a fost o altercație în fața unui club din Cluj Napoca. Polițiștii au fost chemați să intervină la ora 3:55 și au stabilit că agenții de securitate au scos două persoane tulburente din club, iar tinerii s-au întors să se răzbune, având asupra lor obiecte contondente.

Un agent de securitate rănit la mâna a ajuns la UPU. Agresorii au plecat cu o mașină înainte de sosirea polițiștilor.

Nu a fost depusă plângere până în prezent. Poliția s-a sesizat din oficiu pentru infracțiunea de lovire și alte violente și fac cercetări pentru identificarea agresorilor”, precizează Poliția Cluj, potrivit Știri de Cluj.

sursa INFO

sursa FOTO

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA