AcasăEvenimentSportCONFIRMARE – Tomas Ryde, desemnat al treilea cel mai bun antrenor din...

CONFIRMARE – Tomas Ryde, desemnat al treilea cel mai bun antrenor din lume în 2015

DISTRIBUIȚI

Tomas Ryde, antrenorul naţionalei feminine a României, a fost desemnat al treilea cel mai bun tehnician din lume în 2015.Contestat intens de mulţi specialişti din handbalul românesc, Tomas Ryde a dat măsura valorii sale anul trecut. Cu el la timonă, România a obţinut bronzul la Mondiale (doar ghinionul teribil a făcut ca echipa să nu prindă finala) şi s-a calificat fără emoţii la Jocurile Olimpice, deşi grupa de la turneul pre-olimpic a fost una foarte grea, cu Danemarca şi Mutenegru.

Experţii EHF şi fanii handbalului au alcătuit un top care reproduce fidel realitatea, susţine ihf.info, iar locul întâi a fost ocupat de Thorir Hergeirsson. Câştigător în 2011, 2012 şi 2014, islandezul de pe banca Norvegiei a fost votat de aproape 50% dintre fani, ocupând locul întâi şi în opinia specialiştilor.

Pe locul secund s-a situat danezul Henk Groener, care a primit un număr comparabil de voturi din partea experţilor. Diferenţa însă s-a făcut la fani.

Tomas Ryde s-a situat la distanţă destul de mare de primii doi clasaţi, însă a avut un avantaj important în faţa lui Evgeniy Trefilov şi Dragan Adzic, ocupanţii locurilor patru şi cinci.

Fost antrenor al Suediei, Ryde a antrenat-o cu succes şi pe Viborg. Sub comanda lui, România a arătat o cu totul altă faţă, în special la nivel mental tricolorele fiind la un nivel excelent.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA