AcasăMARAMURESUL ISTORICMAFIA DEȘEURILOR - Comisarii de Mediu din Maramureş, depăşiţi. Ancheta gunoaielor pierdute...

MAFIA DEȘEURILOR – Comisarii de Mediu din Maramureş, depăşiţi. Ancheta gunoaielor pierdute de firma soţiei lui Mircea Dolha, preluată de Bucureşti

DISTRIBUIȚI

Comisarii de la Garda Naţională de Mediu confirmă că sunt în Maramureş şi că fac controale legate de relocarea gunoaielor de la Arinieş-Borşa la Tepliţa-Sighetu Marmaţiei. 

„Da, suntem în Maramureş pentru controale în mai multe locaţii. Am fost deja la Borşa”, a precizat telefonic Marian Borondel, comisarul care conduce delegaţia venită de la Bucureşti.

Întrebat ce fel de investigaţii fac şi ce firme sunt implicate, comisarul s-a limitat la o declaraţie seacă: „Este o anchetă în desfăşurare, vi se vor pune la final la dispoziţie toate concuziile la care s-a ajuns în urma acesteia”, a mai spus Borondel.

Tot el a fost cel care a confirmat şi prezenţa poliţiştilor la vizitele făcute în teren. „Am fost însoţiţi de lucrători ai Poliţiei Sighetu Marmaţiei”, a precizat comisarul.

Surse apropiate anchetei au declarat pentru 2.actualmm.ro încă de luni, 7 decembrie, că în Maramureş se desfăşoară controale ale Grăzii Naţionale de Mediu care au ca obiect relocarea defectuoasă făcută de SC Maruani Com SRL, firma administrată de soţia deputatului Mircea Dolha, a gunoaielor de la Borşa la Sighetu Marmaţiei. În loc să ajungă la Tepliţa, aşa cum ar fi fost normal, acestea au fost aruncate în Parcul Natural Munţii Maramureşului.

ActualMM

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA