Acasăsinucidere maramuresConferinţa finală a Proiectului „Iarba Verde de la SATE”

Conferinţa finală a Proiectului „Iarba Verde de la SATE”

spot_img

DISTRIBUIȚI

Centrul Judeţean de Informare, Consiliere şi Formare Profesională „Pentru Voi” Baia Mare, beneficiar şi S.C. 3 ART S.R.L. Baia Mare, partener în cadrul proiectului „Iarba Verde de la SATE”, organizează CONFERINŢA FINALĂ A PROIECTULUI „Iarba Verde de la SATE”, în data de 27 noiembrie 2013, ora 13:00, la Restaurant Parc din Baia Mare, Str. Valea Roşie, nr. 28. Evenimentul are ca scop prezentarea și diseminarea rezultatelor atinse în cadrul proiectului în cele 20 de luni de implementare (aprilie 2012 – noiembrie 2013).
Grupul ţintă căruia i s-au adresat activităţile proiectului a fost format din: persoane în căutarea unui loc de muncă, persoane inactive, persoane ocupate în agricultura de subzistenţă, şomeri, şomeri de lungă durată, şomeri tineri.
Din cele aproximativ 1.000 de persoane inițial informate, 352 de persoane au beneficiat de activităţile proiectului, 347 de persoane au beneficiat de Consiliere în carieră şi s-au oferit 757 de certificate în urma celor 14 tipuri de cursuri absolvite. Cele mai competitive 10 persoane au dovedit capacitate managerială și au primit finanțare pentru a dezvolta afaceri noi. Acestea sunt numai câteva dintre rezultatele proiectului, care vorbesc de la sine, și contribuie la dezvoltarea cu succes a resurselor umane în judeţul Maramureş.
În cadrul evenimentului vor participa grupul ţintă şi familiile acestora, reprezentanţi ai administraţiilor publice locale şi regionale, reprezentanţi ai societăţii civile, reprezentanţi mass-media şi membrii echipei de implementare a proiectului.
Conferința finală se desfășoară în cadrul proiectului „Iarba Verde de la SATE”, proiect cofinanțat din Fondul Social european prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013, contract POSDRU/110/5.2/G/87555.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA