AcasăActualitate112CONDAMNATĂ LA ÎNCHISOARE – O femeie și-a vândut bebelușul ca să-și cumpere...

CONDAMNATĂ LA ÎNCHISOARE – O femeie și-a vândut bebelușul ca să-și cumpere un bilet de avion

spot_img

DISTRIBUIȚI

CONDAMNATĂ LA ÎNCHISOARE  O femeie și-a vândut bebelușul pentru suma de 166 de euro, bani pe care i-a cheltuit imediat pentru un bilet de avion. Femeia în vârstă de 28 de ani a fost condamnată la patru ani de închisoare, la Sankt Petersburg, relatează AFP.

Femeia originară din Uzbekistan a ajuns la un acord cu un cuplu, în vara anului 2016, pentru a-și vinde următorul copil. Astfel, în octombrie 2016, când a dat naștere unui băiețel, ea și-a dus planul la final. Femeia și-a vândut copilul pentru suma de 11.500 de ruble, echivalentul a 166 de euro.

A cheltuit aproape imediat acești bani pentru a-și lua un bilet de avion către Asia Centrală, după cum a anunțat un purtător de cuvânt al tribunalului Frounzenski din Sankt-Petersburg.

Ea a fost condamnată la patru ani de închisoare pentru fapta sa, în timp ce cuplul a primit, la rândul său, o pedeapsă de trei ani de închisoare.

 

Sursă info și foto.

 

Citește și: http://2.actualmm.ro/accident-dezastruos-pe-b-dul-bucuresti-doi-raniti-si-un-incarcerat-in-fata-la-center-dupa-ce-o-soferita-a-trecut-cu-masina-peste-linia-dubla-continua/

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA