AcasăActualitate112CONDAMNAT PENTRU RACOLARE DE MINORI - Unul dintre cei mai căutați români...

CONDAMNAT PENTRU RACOLARE DE MINORI – Unul dintre cei mai căutați români a fost prins în Germania

DISTRIBUIȚI

CONDAMNAT PENTRU RACOLARE DE MINORI Mihai Mişirelicu, un bărbat din Tulcea, condamnat pentru racolare de minori, a fost prins în Germania. Tânărul de 34 de ani a fost adus în țară de polițiști, în baza unor mandate europene de arestare emise de Tribunalul Tulcea.

Poliția Română a transmis că bărbatul era urmărit la nivel internațional pentru că fusese condamnat în 2012 pentru pentru constituirea unui grup infracţional organizat în scopul racolării şi exploatării sexuale a unor minore.

În vârstă de 34 de ani, Mihai Mişirelicu a fost a fost adus în ţară de poliţiştii români, după ce a fost depistat în Germania, la sfârşitul anului 2017.

Bărbatul din Tulcea a fost preluat, vineri, de o escortă a Poliției Române și adus în țară din Frankfurt.

Mihai Mişirelicu era urmărit internațional în Sistemul Informatic Schengen, în baza a două mandate europene de arestare, ambele emise de Tribunalul Tulcea.

Interlopul a fost depistat de autoritățile germane pe 6 decembrie 2017 în localitatea Hamburg, au precizat reprezentanții Poliției Române.

„În sarcina acestuia instanţa de judecată a reţinut faptul că, în perioada februarie – iulie 2012, împreună cu o altă persoană, a constituit şi coordonat un grup infracţional organizat în scopul racolării şi exploatării sexuale a unor minore, prin practicarea prostituţiei, în România, Belgia şi Germania.

De asemenea, în sarcina acestuia a fost reţinut faptul că a deţinut, în vederea comercializării, 66 de grame de cannabis şi că a deţinut ilegal o armă, împreună cu muniţia aferentă, pe care a folosit-o în martie 2010, în vederea ameninţării, într-un bar din Tulcea”, se arată în comunicatul transmis de Poliţie.

Mihai Mişirelicu a fost condamnat la 11 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane, precum şi la 3 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

În ultima săptămână, 15 persoane care erau urmărite la nivel internaţional au fost depistate în străinătate şi aduse în ţară de Poliţia Română, în urma schimbului de date şi informaţii operative cu partenerii străini.

sursa info şi foto Libertatea

citeşte şi ÎN MOMENTUL UNUI FLAGRANT – Polițist, în stare gravă după ce a fost lovit de mașina unor traficanți de droguri

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

TE-AR MAI PUTEA INTERESA