Acasăsinucidere maramuresCONCURS - Ursuletul de aur la Palatul Copiilor din Baia Mare (VIDEO)

CONCURS – Ursuletul de aur la Palatul Copiilor din Baia Mare (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

36  de prescolari si elevi de la Palatul copiilor au primit unda verde pentru a participa la Festivalul de Muzica Usoara Ursuletul de Aur. Selectia a fost facuta in acest week-end, juriul trebuind sa aleaga din peste 100 de cantareti.

Casa Tineretului din Baia Mare a gazduit vineri dupa amiaza Festivalul Judetean de muzica pentru copii Mini Ursuletul de Aur. Peste 100 de prescolari si elevi au participat, fiecare dintre ei incercand sa convinga juriul si publicul ca sunt talentati si bine pregatiti.
Competitia s-a desfasurat pe categorii de varsta si, o data cu cresterea anilor si a experientei, spectacolul a devenit din ce in ce mai dinamic. Asa se face ca o piesa rock din repertoriul international a ridicat sala in picioare.
In concurs au intrat atat solisti cat si grupuri vocale. Juriul care a fost format din profesori de muzica, compozitori  si jurnalisti nu au avut sarcina usoara dar in final au trebuit sa-i aleaga pe cei mai bine pregatiti care de altfel vor reprezenta judetul nostru la marele Festival Ursuletul de Aur, care anul acesta va inregistra editia cu numarul 30.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA