spot_img
Acasăsinucidere maramuresConcurs: Sighetenii au talent - editia a II-a

Concurs: Sighetenii au talent – editia a II-a

spot_img

DISTRIBUIȚI

Rotaract Sighet alături de Rotary Club Sighet lansează concursul “Sighetenii au talent”, editia a II-a. Evenimentul îşi propune să identifice și să promoveze sighetenii talentaţi, indiferent de vârsta pe care o au.
Ce înseamnă “Sighetenii au talent”?
Căutam persoane care știu să facă ceva mai bine decât majoritatea dintre noi, ceva neobişnuit, însă interesant, persoane care sunt apreciate de cei din jur pentru lucrurile pe care le fac. Căutăm persoane care ştiu să cânte, să danseze, să picteze, să facă acrobații sau care sunt foarte buni la dans, diferite sporturi, la sculptat etc. Important este să le placă ceea ce fac și să creadă că merită să devină cunoscuți pentru talentul lor.
Regulament:
Cei doritori să participe, pot să se înscrie pe adresa de email: sigheteniiautalent@yahoo.com sau la numărul de telefon 0740 935 967. Pentru înscriere e nevoie să fie specificat numele și prenumele, adresa, un număr de telefon la care să poată fi contactați și talentul pe care îl au. Înscrierile se fac până pe 14 mai ora 20:00. Etapa de preselecţie va avea loc miercuri, 15 mai de la ora 17, la Sala Studio.
 
Etape:
“Sighetenii au talent” cuprinde 2 etape: o preselecţie şi finala. Prima etapă de preselecţie va avea loc pe 15 mai , iar finala pe 15 iunie. În finală, spectatorii, dar și concurenții vor avea parte de momente deosebite și un spectacol pe cinste cu invitați surpriză.
Jurizare.
Jurizarea se va face cu ajutorul notelor ce vor fi oferite pe parcursul etapei de preselecţie. Cei ce vor rămâne în competiţie vor fi stabiliţi în urma unui clasament final.
Premiile rămân o surpriză, însă vor răsplăti din plin cei mai talentați sighetenii.
Vă reamintim că, prima ediţie a acestui eveniment a fost un real succes fiind înscrişi 37 de concurenţi la preselecţie dintre care 23 au intrat în finală. Câştigătorul de anul trecut, al primei ediţii Sighetenii au Talent a fost Mesaors Sebastian cu un număr special de beatboxing. Dintre concurenţii aflaţi în finală, o parte au participat şi la concursul naţional, Românii au Talent, iar Florica Marcovici a ajuns şi la preselecţii, cazul ei fiind mediatizat şi în cadrul unor emisiuni TV.
Aşadar, vă rugăm să mediatizați acest eveniment, pentru a sprijini cu adevărat talentul sighetean.
Vă mulţumim şi vă aşteptăm la preselecţie, precum şi la finală.
Diana Mariana Apopi, reprezentant PR Rotaract Sighet
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA