AcasăActualitateSocialConcurs pentru elevi: Copii fara etichete. Afla ce trebuie sa faci (VIDEO)

Concurs pentru elevi: Copii fara etichete. Afla ce trebuie sa faci (VIDEO)

DISTRIBUIȚI

Elevii de gimnaziu pot participa la un concurs national al carui tema este nondiscriminarea. Competitia este initiata de Organizatia Salvati copiii Romania.

Asociatia  nonguvernamentala Salvati copii Romania organizeaza la nivel national concursul “Copii fara etichete”. Asa cum se banuieste, acesta are ca tema nondiscriminarea celor mici si se adreseaza elevilor din clasele V-VIII. Acestia vor trebui sa se organizeze in echipe de cate 3 sau 5 membri si sa realizeze un proiect in scoala sau comunitatea lor pe subiectul amintit. Conform regulamentului, proiectul va fi construit astfel încât să promoveze drepturile celor mici prin metode creative, adaptate la specificul grupului ţintă: copii, părinţi, cadre didactice, comunitate, autorităţi. Fiecare echipă poate avea un cadru didactic de suport, care va avea rolul de a ghida şi sprijini activitatea copiilor, fără a se implica direct în conceperea şi desfăşurarea proiectului.

Cei interesaţi trebuie să trimită în format electronic o prezentare a activităţilor şi rezultatelor proiectului, împreună cu fişa de concurs, pe email, la adresa [email protected], până in 20 mai. Se recomandă ca această prezentare să fie însoţită de materialele elaborate de copii( afişe, filmuleţe, fotografii) Pe baza punctajului obţinut în urma jurizării, primele 10 echipe clasate vor fi premiate, iar proiectele acestora vor fi promovate.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA