AcasăEvenimentCONCURS - Niciun candidat nu a fost admis la concursul pentru postul...

CONCURS – Niciun candidat nu a fost admis la concursul pentru postul de director la Direcția Silvică Maramureș

spot_img

DISTRIBUIȚI

CONCURS Fostul viceprimar al municipiului Sighetu Marmației, Ștefan Bereș, și ex directorul Direcției Silvice Maramureș, Pavel Horj, au fost declarați respinși la concursul pentru ocuparea funcției de director al Direcției Silvice Maramureș.


CONCURS Fostul deputat al Partidului Național Liberal a intenționat să revină pe funcție, dar se pare că nota obținută de acesta la concurs nu a fost suficientă pentru a-și pune în aplicare dorințele.

Postul de director a devenit vacant după ce Ioan Sopoian a fost schimbat din funcție.

Decizia de a-l schimba din funcție pe fostul director al Direcției Silvice Maramureș a fost luată de reprezentații Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva la data de 30 septembrie.

Până la organizarea concursului, funcţia de director a fost preluată, cu titlul de interimat, de Iacob Andreica, director tehnic în cadrul instituţiei.

La concursul organizat de Romsilva s-au prezentat Ştefan Bereş şi Pavel Horj. Acesta a fost organizat la data de 18 octombrie, ambii candidați fiind respinși.

Mai exact, Ștefan Bereș a reușit să obțină nota 7,55, iar Pavel Horj doar 6,50. Punctajul final obținut la concurs poate fi contestat la Romsilva în termen de trei zile de la afișarea acestora.
Simona Vasiac

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA