spot_img
AcasăActualitateSocialCONCURS ISU Maramures - Echipajul 1 al Grupului Scolar Farcasa a castigat...

CONCURS ISU Maramures – Echipajul 1 al Grupului Scolar Farcasa a castigat concurs „Cu viata mea apar viata!”

DISTRIBUIȚI

Concursul pe teme de protecţie civilă “Cu viaţa mea apăr viaţa“ a continuat astăzi, vineri, 17.02.2012, la Grupul Şcolar din comuna Fărcaşa. La competiţia care a început la ora 13.00 au participat 16 echipaje formate din câte 4 elevi din Fărcaşa, Ardusat, Ariniş, Asuaju de Sus, Băiţa de sub Codru, Băseşti, Gârdani şi Sălsig, aflate în raionul de intervenţie al Punctului de Lucru Fărcaşa.

În timp ce membrii juriului au corectat lucrările, elevii au vizionat filme educative pe teme de protecţie civilă. Aceştia au avut apoi ocazia să vadă, de aproape, o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă S.M.U.R.D de prim ajutor, de tip “B”, prezentate de personalul Punctului de Lucru Fărcaşa.

La final, clasamentul a arătat astfel:

Locul I Grup Şcolar Fărcaşa echipajul I

Locul II Şcoala cu clasele I – VIII Băiţa de sub Codru echipajul I

Locul III Şcoala cu clasele I – VIII Gârdani echipajul I

Echipajelor de pe podium li s-au acordat diplome şi insigne din partea I.S.U.  Locul I a fost premiat cu 400 de lei şi bunuri în valoare de 280 de lei; locul II-  300 de lei şi bunuri în valoare de 200 de lei, iar locul III- 200 de lei şi bunuri în valoare de 120 de lei. Premierea a fost făcută de către Ioan Stegeran, primarul comunei Fărcaşa şi deputatul Nicolae Bud.

Echipajele clasate  pe primele trei locuri, au mai primit fiecare câte o minge de fotbal, tricouri pentru toţi componenţii echipajelor dulciuri şi câte o revistă din partea Serviciul de Ajutor Maltez în România, Sucursala Baia Mare, reprezentat de Erika Laszlo.

Activitatea a fost organizată de I.S.U. Maramureş, Inspectoratul Şcolar Judeţean, Primăria comunei Fărcaşa, I.P.A. Regiunea 4 Maramureş, în colaborare cu Serviciul de Ajutor Maltez în România, sucursala Baia Mare. O contribuţie deosebită au avut-o prof. Mariana Pop – inspector şcolar general, prof. Camelia Duţă- inspector şcolar şi prof. Viorica Vele, directorul Grupului Şcolar din Fărcaşa. Concursul pe teme de protecţie civilă “Cu viaţa mea apăr viaţa“ va continua  luni,  20.02.2012, de la ora 13.00, în oraşul Şomcuta Mare, la Grupul Şcolar “Ioan Buteanu.

Informatii si fotografii Plt.adj.ing. Cornel Băbuţ, ISU Maramures

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA