spot_img
AcasăNews AlertCONCURS IPJ MARAMUREȘ – Peste 400 de candidați concurează pentru cele 32...

CONCURS IPJ MARAMUREȘ – Peste 400 de candidați concurează pentru cele 32 de posturi libere

DISTRIBUIȚI

IPJ MARAMUREȘ Peste 400 de candidați concurează pentru cele 32 de posturi libere scoase la concurs de către Inspectoratul de Poliție al județului Maramureș.

Înscrierile pentru posturile scoase la concursul de angajare în Poliția Română s-au încheiat. Pentru cele 32 de posturi de agent de poliţie vacante la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Maramureş s-au înscris 421 de candidaţi. Alte trei persoane s-au înscris pentru a candida pe cele două locuri prin concurs de reîncadrare.

Citește și ACTUALIZARE1/ULTIMA ORĂ – Accident pe strada 22 Decembrie din Baia Mare (FOTO)

Peste 300 de persoane şi-au depus dosarele pentru încadrare directă de agenţi în structura de ordine publică în mediul rural iar alte 113 candidează pe cele 11 posturi din mediul urban.

Trei persoane care au avut calitatea de poliţist s-au înscris pentru a fi reîncadrate pe cele două posturi disponibile, unul de ofiţer iar celălalt de agent de poliţie.

Informaţii suplimentare cu privire la calendarul desfăşurării concursului se găsesc pe site-ul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Maramureş, la secţiunea Carieră.

ActualMM

Sursă: IPJ MM

 

 

 

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA