spot_img
AcasăEvenimentConcert pentru bebelușii Secției de Neonatologie născuți prematur

Concert pentru bebelușii Secției de Neonatologie născuți prematur

DISTRIBUIȚI

Marți, 28 octombrie 2014, cu începere de la ora 17.00, Secția de Neonatologie a Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare va răsuna într-un concert de muzică clasică. Este a doua ediție a acțiunii, un eveniment similar fiind organizat în vara acestui an, tot de Sorina Pintea, managerul Spitalului Județean. Cei care vor cânta pentru micuții născuți prematur sunt elevi ai Liceului de Artă Baia Mare, care s-au declarat încântați să vină în sprijinul unor copii inocenți și chiar și-au pregătit cu grijă repertoriul pe care îl vor interpreta.

”Concertul va avea loc la etajul V al spitalului, în Secția de Neonatologie, iar ideea a fost preluată de la americani, care susțin că muzica clasică face bine nou-născuților. Avem angajați inimoși în unitatea spitalicească, care au copii la Liceul de Artă și care, la fel ca în prima ediție, s-au arătat fericiți să ne sprijine. Există în spital copii născuți prematur și care au fost abandonați de mame, dar și bebeluși ai căror părinți nu pot rămâne cu ei până ajung la greutatea normală, având alți micuți de crescut acasă.

Pentru toți aceștia și fiindcă ne dorim ca fiecare bebeluș născut prematur în secția noastră să atingă greutatea normală și să fie sănătos, am gândit acest concert”, a explicat managerul Spitalului Județean ”Dr. Constantin Opriș” Baia Mare, Sorina Pintea.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA