AcasăEvenimentCONCEDIU - Basescu, presedintele suspendat, a ajuns in Covasna. Duminica va fi...

CONCEDIU – Basescu, presedintele suspendat, a ajuns in Covasna. Duminica va fi in Borsa, Maramures, la Hora de la Prislop

DISTRIBUIȚI

foto: Agerpres.ro

Preşedintele suspendat Traian Băsescu a ajuns în Covasna, unde s-a cazat la un hotel privat. De obicei, în vizitele din acest judeţ şeful statului era cazat într-o vilă de protocol. Traian Băsescu a ales Covasna de mai multe ori, în trecut, pentru a-şi petrece vacanţele împreună cu soţia. 
Judeţul este unul dintre cele cu prezenţă slabă la referendumul din 29 iulie. Aproape 19% dintre votanţi au ieşit atunci la urne, iar 78% dintre aceştia au votat pentru demiterea lui Traian Băsescu.  Prezenţa slabă la urne poate fi pusă şi pe seama declaraţiilor anterioare făcute de premierul Ungariei, Orban Viktor. Acesta le-a recomandat cetăţenilor români de etnie maghiară să nu meargă la votul pentru referendum.

Duminica este asteptat in judetul Maramures, la Borsa. Acesta a fost invitat sa participe la petrecerea campeneasca Hora de la Prislop. Se pare ca va participa si la slujba de la Manastirea Prislop, acolo unde in urma cu o luna a fost si fiica sa, EBA.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA