AcasăAdministrațieCOMUNITATE - Acţiuni de sprijin a persoanelor fără adăpost desfăşurate de Azilul...

COMUNITATE – Acţiuni de sprijin a persoanelor fără adăpost desfăşurate de Azilul de Noapte din Baia Mare

DISTRIBUIȚI

Azilul de Noapte, coordonat de Municipiul Baia Mare prin Serviciul Public Asistență Socială, împreună cu echipaje ale Poliției Locale, desfășoară în această perioadă acțiuni prin care sprijină persoanele fără adăpost, pentru care temperaturile scăzute reprezintă un real pericol.

Astfel, în fiecare zi, echipele se deplasează în teren pentru a identifica persoanele fără adăpost și pentru a le oferi informații despre riscurile la care se expun.

Persoanele care se expun la frig pe perioade prelungite sunt direcționate către Spitalul Județean de Urgență Dr. Constantin Opriș și către Spitalul de Pneumoftiziologie Baia Mare pentru evaluarea stării de sănătate.

Apoi sunt preluate de Azilul de Noapte, unde beneficiază de servicii de îngrijire, igienizare, schimbarea îmbrăcămintei, două mese calde pe zi, informare și consiliere în vederea accesării tuturor formelor de protecție socială.

Pe perioada campaniei există și persoane care refuză serviciile oferite de Azilul de Noapte. În astfel de cazuri, persoanele fără adăpost primesc ceai cald și sendvişuri.

Toți cei care cunosc persoane aflate în această situație sunt rugaţi să informeze Serviciul Public Asistență Socială la 0262-211949. Sau să le direcționeze către Azilul de Noapte din Baia Mare, str. Vasile Alecsandri nr. 70B.

 

Sursa info şi foto pagina de facebook a Municipiului Baia Mare – Serviciul Public Asistență Socială

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA