spot_img
AcasăEvenimentCOMUNICAT SC VITAL SA - Acţiunea de montarea a contoarelor cu citire...

COMUNICAT SC VITAL SA – Acţiunea de montarea a contoarelor cu citire la distanţă continuă săptămâna aceasta în Groşi

DISTRIBUIȚI

COMUNICAT SC VITAL SA SC Vital SA a încheiat acțiunea de montare a contoarelor cu citire la distanță pe bulevardul Decebal, strada Dragoș Vodă, Aleea Filaturii și Aleea Rotundă, schimbându-se aproximativ 2700 de contoare.

COMUNICAT SC VITAL SA Echipele din cadrul Serviciului Apometre care se ocupă de înlocuirea contoarelor tradiționale cu contoare cu citire la distanță, prin transmisie radio, vor acționa în această săptămână, 28 august – 01 septembrie 2017, în comuna Groși la toate categoriile de utilizatori.

Montarea acestora se face în sistem etapizat pe cheltuiala exclusivă a operatorului.
Montarea contoarelor este realizată prin înștiințarea prealabilă a consumatorilor.

Proprietarii de instalații individuale vor fi anunțați de ziua și intervalul orar, în care se va desfășura acțiunea în imobilul respectiv inclusiv pe site-ul www.vitalmm.ro și în mass media locală.

Demontarea contoarelor vechi și montarea contoarelor noi se evidențiază printr-un proces verbal încheiat la data acțiunii, care va conține datele despre contor respectiv seria și indexul contorului vechi demontat și contorului nou montat.

Pentru ca acţiunea de înlocuire a contoarelor să se desfăşoare în condiții optime, reprezentanţii Vital solicită clienților care nu pot fi prezenți acasă la data programată pentru a permite accesul echipelor să se reprogrameze pentru înlocuirea contorului la telefon: 0262- 215 150,*1*2 interior 129 – Serviciul Apometre, disponibil între orele 08.00 şi 15.00.

Noile contoare cu citire la distanță sunt echipate cu module radio care permit transmiterea indexului contorului la distantă, astfel că nu mai este necesar accesul la contor.

Facturarea se realizează pe baza citirii lunare a contorului, eliminându-se facturarea pe baza consumului estimat și regularizarea la trei luni.

„Avem încredere că utilizatorii nostri apreciază eforturile pe care societatea VITAL S.A le face pentru îmbunătățirea calității serviciilor pe care le prestează”, se arată în comunicatul transmis de SC Vital SA.

www.vitalmm.ro

foto

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA