AcasăActualitateSocialCOMUNICAT - Licență nouă de operare pentru S.C. VITAL S.A.

COMUNICAT – Licență nouă de operare pentru S.C. VITAL S.A.

DISTRIBUIȚI

Societatea VITAL S.A.deține o nouă licență de operare pentru serviciul public de alimentare cu apă și de canalizare, eliberată în luna decembrie 2015 de către Autoritatea Națională de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice și cu valabilitate până în anul 2020.

Deținerea licenței de operare reprezintă recunoașterea oficială a capacității instituționale, organizatorice, tehnice și economice a societății noastre de a furniza/presta servicii de alimentare cu apă și de canalizare în aria de operare aflată în competență.

Licența de operare înseamnă de asemenea nivele de servicii cu indicatori de performanță impuși, acordându-se de regulă pe o perioadă de 5 ani.

La acordarea licenţelor în sfera serviciilor de utilităţi publice se verifică îndeplinirea cumulativă a următoarelor condiţii:
• capabilitatea managerială şi organizatorică
• capabilitatea economico-financiară
• capacitatea și dotarea tehnică.
• cunoaşterea şi însuşirea legislației în domeniu

Calitatea serviciilor furnizate se defineşte prin standardele de operare ale serviciilor, reglementate de normativele specifice în materie şi garantate utilizatorilor de către operator prin contractul de furnizare/prestare, standarde care au un regim permanent şi obligatoriu.

S.C. VITAL S.A. furnizează/prestează servicii publice de alimentare cu apă și de canalizare în temeiul Contractului de delegare de gestiune încheiat cu Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Maramureș și aprobat prin Hotărârea ADIL Maramureș nr.15 /2008 în următoarele unități administrativ – teritoriale: municipiile Baia Mare și Sighetu Marmației, orașele Baia Sprie, Cavnic, Tăuții Măgherăuș, Seini, Târgu Lăpuș, Ulmeni, Vișeu de Sus, Șomcuta Mare și a comunelor Săcălășeni, Recea, Groși, Copalnic – Mănăștur și Coaș.

SC Vital SA

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA