AcasăAlteleEconomicCOMUNICAT DIN PARTEA ANAF - Combaterea evaziunii fiscale în domeniul achizițiilor...

COMUNICAT DIN PARTEA ANAF – Combaterea evaziunii fiscale în domeniul achizițiilor intracomunitare pe agenda șefilor Fiscului bulgar și român

DISTRIBUIȚI

COMUNICAT DIN PARTEA ANAF  Președintele Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Bogdan-Nicolae Stan și conducerea Agenției Naționale Fiscale din Bulgaria, reprezentată de Galya Dimitrova, s-au întâlnit, la Brașov, pentru a discuta despre planul comun privind combaterea evaziunii fiscale în domeniul achizițiilor intracomunitare.

COMUNICAT ANAF Monitorizarea permanentă a tranzacțiilor intracomunitare în punctele de frontiera și realizarea unui schimb operativ de date între structurile de la punctele de control la frontieră, în special în domeniul transporturilor care tranzitează România înspre Bulgaria reprezintă principalele măsuri stabilite de către cei doi oficiali.

La această întâlnire au participat reprezentanți ai Direcției Generale Antifraudă Fiscală și ai Direcției Generale Informații Fiscale din cadrul ANAF.

Acordul bilateral România – Bulgaria pentru intensificarea cooperării în domeniul TVA a fost semnat în anul 2010 și a intrat în vigoare în 2011.

Unul dintre obiectivele importante ale acestui acord este crearea premiselor necesare pentru o colaborare stransă între autoritățile fiscale și reprezentanții acestora, scop în care a fost creată la nivelul fiecărei administrații o rețea de persoane de contact care sunt autorizate să facă schimb direct de informații operative.

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală

foto

citeşte şi CE ZIC ANALIȘTII – România a avut cea mai mare creştere economică din Uniunea Europeană în primul trimestru din 2017

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA