AcasăActualitatePoliticComunicat de presă: Zece republicani din Maramures la Adunarea Nationala a Partidului...

Comunicat de presă: Zece republicani din Maramures la Adunarea Nationala a Partidului de la Sibiu

O delegaţie de zece republicani din Maramureş va participa la Adunarea Naţională a Partidului Noua Republică de la Sibiu din 8-10 februarie. Delegaţia este condusă de preşedintele filialei judeţene, Călin Herţeg. Adunarea Naţională de la Sibiu este prima de acest fel de la naşterea oficială a Partidului Noua Republică din 29 ianuarie 2013 şi ea va debuta cu evenimentul „Ziua Porţile Deschise la Noua Republică”. La acest eveniment pot să participe în egală măsură seniori şi tineri, profesori şi studenţi, membri ai mediului academic sau ai mediului de afaceri. Cu această ocazie, Noua Republică oferă publicului sibian şansa unui contact nemijlocit cu principalii comunicatori ai partidului şi a unei mai bune cunoaşteri a valorilor noastre fondatoare.

Scopul acestei Adunări Naţionale este deschiderea către publicul simpatizant, dar şi întărirea morală, limpezirea strategic-valorică şi reorganizarea managerială a Noii Republici.

Al doilea scop al Adunării îl reprezintă definirea strategiilor şi obiectivele pe care să le urmeze Noua Republică în următorii trei ani şi în confruntările electorale la care va participa. Experienţa electorală din 2012 şi nevoia relansării acţiunii politice în direcţia alegerilor din 2014 impun dialogul pe teme precum viziunea, misiunea şi obiectivele Noii Republici, dar şi pe strategiile de acţiune politică şi electorală a partidului.

(1) Viziune, Misiune şi Obiective
(2) Reorganizarea executivă a Noii Republici (ad intra)
(3) Direcţii Strategice de Acţiune Politică şi Electorală (ad extra)

Noua Republică Maramureş va organiza, de asemenea, o întâlnire judeţeană în urma acestei Adunări Naţionale în care-şi va defini strategia locală pe următorii trei ani. (foto: ziare pe net)