Acasăsinucidere maramuresComunicat de presă: Târgul Mărțișorului, ediția a VI-a

Comunicat de presă: Târgul Mărțișorului, ediția a VI-a

DISTRIBUIȚI

În perioada 25 februarie – 1 martie, 2014, Salonul Artelor al Bibilotecii Județene ”Petre Dulfu” Baia Mare va găzdui cea de-a șasea ediție a Târgului de Mărțișor. Anul acesta evenimentul va reuni 24 de artiști din Baia Mare, Cluj, Iași și București care vor aduce în fața iubitorilor de frumos, mărțișoare originale confecționate din materiale naturale și tradiționale. De asemenea se vor găsi cosmetice naturale, bijuterii și alte obiecte de artă ce pot constitui mărțișoare speciale pentru cei mai pretențioși.

Ediția de anul acesta aduce noutatea de-a avea alături, ca invitați speciali, două ateliere de creație din Cluj și anume: Atelierul de lână împâslită al artistei Diana Călin și Atelierul de lemn și gravură pe lemn al artistului David Daniel.

Târgul de Mărțișor își deschide porțile marți, 25 februarie de la ora 12.00 și va putea fi vizitat între orele 9.00 și 19.00 până vineri, 28 februarie, iar sâmbătă, 1 martie între orele 9.00 și 14.00. Intrarea este liberă. Îi așteptăm așadar, într-o atmosferă cu aromă de primăvară și tradiție românească, pe toți cei care doresc să dăruiască un mărțișor celor pe care îi cunosc, iubesc și prețuiesc.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.TE-AR MAI PUTEA INTERESA