spot_img
AcasăActualitatePoliticCOMUNICAT DE PRESĂ: Noua Republică este oficial partid

COMUNICAT DE PRESĂ: Noua Republică este oficial partid

DISTRIBUIȚI

Ieri, 29 ianuarie, Curtea de Apel Bucureşti a respins contestaţia ce a amânat înregistrarea ca partid  a formaţiunii politice Noii  Republici. În consecinţă, Noua Republică  dobândeşte personalite juridică începând cu această dată, fiind singurul partid apărut „la firul ierbii”, prin strângerea a 20 mii de semnături din ultimii ani.

Amânarea înregistrării partidului datorită unor contestatari  veroşi şi a unor proceduri juridice greoaie a determinat participarea pe listele altor partide a candidaţilor în cadrul ARD-ului. În urma alegerilor din 9 decembrie, Noua Republică a obţinut un mandat de senator în persoana lui Valeriu Todiraşcu, prim-vicepreşedintele partidului.

Începând cu 29 ianuarie, Noua Republică intră într-o nouă etapă a existenţei sale, de organizare şi expansiune pe orizontală. Obiectivele ei, atât la nivel naţional, cât şi la nivel local, sunt găsirea şi angajarea  în politică a acelor cetăţeni activi cu convingeri de dreapta ce îşi doresc să participe la construirea unei Românii prospere şi europene.

Călin Herţeg, Preşedinte Noua Republică Maramureş

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA