Acasă Actualitate Politic COMUNICAT DE PRESA: Ciprian Rogojan: “Am parasit plenul deoarece puterea sfideaza opozitia...

COMUNICAT DE PRESA: Ciprian Rogojan: “Am parasit plenul deoarece puterea sfideaza opozitia ”

DISTRIBUIȚI

Baia Mare, 06 februarie 2013: Parlamentarii PDL au parasit miercuri sala de plen in timpul sedintei comune a Senatului si Camerei Deputatilor pentru dezbaterea Legii Bugetului de Stat si a Proiectului Legii bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2013, in semn de protest fata de hotararea actualei puteri de a fi sustinute doar amendamentele admise in comisii.

„Atitudinea actualei puteri este revoltatoare. Am parasit plenul deoarece puterea sfideaza amendamentele opozitiei. Majoritatea amendaemntelor depuse de PDL a fost respinsa, fara a avea dreptul de a le sustine in plen”, a declarat senatorul Ciprian Rogojan.

In randul amendamentelor care au fost admise de catre Comisiile de buget-finante reunite ale celor doua camere nu se numara nici un amendament apartinand PDL. Dupa ce initial fiecarui grup parlamentar i-a fost oferita sansa de a-si sustine amendamentele in cadrul sedintei de plen, ulterior s-a luat decizia ca amendamentele respinse sa nu mai fie suspuse dezbaterii plenului. Mai mult, amendamentele care nu au fost sustinute in comisiile de buget nu au mai fost trecute in raport pentru a putea fi sustinute in plen.

„Este inacceptabil faptul ca mi-a fost refuzat dreptul de a sustine atat in comisie, cat si in plen doua dintre amendamentele esentiale pentru maramureseni: centura orasului Baia Mare si drumul expres Baia Mare-Vaja. Acesta este un abuz specific actualei puteri si vom lua masuri in consecinta”, a adaugat senatorul Rogojan.

Parlamentarii PDL se opun bugetului de stat propus de actuala putere, precizand ca este un buget al promisiunilor neonorate care ignora nevoia de dezvoltare si reducere a inegalitatilor dintre tara noastra si UE.

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA