Acasăsinucidere maramuresCOMUNICAT DE PRESA - BlueAir - Bagajul de mana este GRATUIT si...

COMUNICAT DE PRESA – BlueAir – Bagajul de mana este GRATUIT si poate avea pana la 10 kg!

Pentru a spori confortul pasagerilor sai, compania Blue Air a marit limita de greutate a bagajului de mana de la 7 la 10 kg! Aceasta modificare vine in intampinarea nevoilor celor care aleg sa calatoreasca in Europa la bordul aeronavelor noastre. Astfel, toti cei care vor calatori cu Blue Air incepand cu 28 octombrie 2012, indiferent de cand si-au achizitionat biletele, vor avea o piesa de bagaj GRATUITA de 10 kg, care trebuie sa se incadreze in dimensiunile standard de 55 x 40 x 20 cm si trebuie sa intre cu usurinta in sizerul de bagaje de mana de la ghiseele de check-in/imbarcare din aeroport.

In continuare, copiii pana in 2 ani (infant) nu pot avea bagaj de mana, dar au dreptul la un bagaj de cala gratuit de pana la 32 kg.

In cazul in care pasagerii au aparatura electronica (aparat foto, laptop, ipad) sau posete/borsete este necesar ca acestea sa fie introduse in bagajul de mana.

Exceptie fac produsele achizitionate din magazinele Duty Free din aeroport, care vor fi acceptate separat bagajului de mana si vor fi transportate – in continuare – gratuit.

Nu uita! Acum iti poti planifica calatoriile pana in octombrie 2013, pentru ca Blue Air a introdus orarul de vara cu perioada de calatorie: 31 martie – 26 octombrie 2013.

Rezerva acum bilete cu preturi incepand de la 14.99 euro/segment* pe www.blueairweb.com, prin Call Center la 1499** sau la agentiile partenere.

Blue Air, o companie romaneasca aproape de inima ta

* taxe aeroport incluse, locuri limitate;

** numar apelabil exclusiv din Romania. Tariful unui apel din orice retea este 0,62 euro/min.