spot_img
AcasăActualitateSocialCOMPETIȚII DE DANS SPORTIV – Performanță pentru băimărenii de la Rus –...

COMPETIȚII DE DANS SPORTIV – Performanță pentru băimărenii de la Rus – Team pe plan național și internațional

DISTRIBUIȚI

COMPETIȚII DE DANS SPORTIV  Luna octombrie a început în forță, cu două mari competiții de dans sportiv, și anume: cea de a VI-a ediție a concursului internațional Timișoara Open Championship (7-8 oct.), Sala Polivalentă din comuna Dumbrăvița (județ Timiș), și Cupa României și Cupa Sebeșului la dans sportiv (14-15 oct.), Sala de Sport ”Florin Fleșeriu”, Sebeș (județ Alba).

La fiecare competiție, în parte, organizate de Clubul de Dans Sportiv MAGNUM VRD, respectiv, Asociația Clubul Sportiv SAMARA, în colaborare cu autoritățile publice locale, sub egida Federației Române de Dans Sportiv, au participat, câteva sute de perechi naționale, cât și internaționale, obligându-se între ele să pună ”în scenă” – pe ringul de dans, nivelul maxim al calităților de dansatori, oferind spectatorilor showuri de senzație. Atenția acestora fiind captată cu ușurință, prin coregrafiile de dans de o lejeritate aparentă, dar de o complexitate ridicată, transpuse pe muzica de calitate, de jocul de lumini și costumațiile viu colorate, de pe ringul de dans. Cei prezenți au urmărit cu sufletul la gură toate dansurile, răsplătind ”efortul” concurenților cu aplauze furtunoase.

Dans de calitate au oferit și perechile legitimate la clubului de dans sportiv RUS TEAM Baia Mare, participante la evenimente, obținând în schimb, pe lângă aprecierile venite din partea publicului și binemeritate poziții pe podium. Astfel, rezultatele sunt:

Timișoara Open Championship

  • Alex Rusu și Maya Rusu – locul I, la Open Basic Standard și Open Basic Latino (10-11 ani);
  • Tudor Casian Sabau și Isabela Reif – poziția I la clasa D 12-15 ani;
  • Paul Rednic și Roxana Lucaciu – locul secund, la WDSF International Open Standard Adulți.

Cupa României și Cupa Sebeșului

  • Alex Rusu și Maya Rusu – locul II, la Standard cât și Latino (10-11 ani);
  • Marc Piscoran și Maia Temian – poziția 8 la Standard și 9 la Latino (10-11 ani);
  • Vlad Robu și Alina Dunca – locul 8 la Standard (16-18 ani);
  • Rares Piscoran și Stefania Muresan – loc I, la precompetițional 3 dansuri (4-7 ani).

Concluzia este una singură: prin perseverență și multă muncă, având parte și de îndrumare din partea unor profesioniști, cum sunt în cazul de față antrenorii lor, adăugând pasiunea și cu bucuria de a face ceva cu o plăcere nemărginită, este posibil… putem ajunge primii, ajunge cei mai buni, în ceea ce facem.

Mulțumim pentru exemplul demn de urmat pe care ni-l oferiți de fiecare dată, cu fiecare ocazie în care pășiți pe ringul de dans, în spațiul preferat de voi, unde aveți ocazia să culegeți roadele muncilor voastre.

Sursă: Rus Team Baia Mare

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA