AcasăLIFECOMPATIBILITATE - Cu cine te potrivești și la cine să renunți imediat!

COMPATIBILITATE – Cu cine te potrivești și la cine să renunți imediat!

DISTRIBUIȚI

COMPATIBILITATE. Dacă eşti pasionată de astrologie, sau dacă pur şi simplu crezi în influenţa zodiilor asupra vieţii tale, atunci cu siguranţă crezi şi în relaţiile de compatibilitate între zodii, dictate de astrologie.

Am încercat să aflăm pentru tine care sunt regulile acestor relaţii de compatibilitate şi am ajuns la următoarele concluzii:

1. Un cuplu format din parteneri care împart aceeaşi zodie nu va funcţiona niciodată

Chiar dacă iniţial ţi se va părea că nimeni nu te înţelege mai bine ca jumătatea ta mai bună şi că aveţi o grămadă de lucruri în comun, într-un final îţi vei da seama că o astfel de relaţie pur şi simplu nu funcţionează.

2. Cele mai reuşite relaţii sunt între parteneri care aparţin unor zodii opuse, însă astfel de căsnicii nu vor rezista niciodată

Numără până la a şaptea zodie, începând cu zodia ta, pentru a-ţi afla semnul astrologic opus. Chiar dacă ai putea avea o relaţie scurtă, plină de aventură şi pasiune, cu zodia ta opusă, o căsnicie nu va funcţiona niciodată între voi, tocmai pentru că sunteţi foarte diferiţi.

3. Zodiile care aparţin aceluiaş element se înţeleg cel mai bine şi pot avea cele mai reuşite relaţii amoroase

Cele patru elemente şi semnele astrologice corespunzătoare lor sunt următoarele:

Zodii de Pământ: taur, fecioară, capricorn

Zodii de Foc: berbec, leu, săgetător

Zodii de Apă: rac, scorpion, peşti

Zodii de Aer: gemeni, vărsător, balanţă

Dacă la numărul doi îţi spuneam că poţi avea o relaţie reuşită cu zodia ta opusă, dar niciodată o căsnicie fără probleme, acum a venit rândul zodiilor care încadrează zodia ta opusă – aceste două semne astrologice sunt reprezentate în viaţa ta de oameni care îţi fac mereu probleme şi faţă de care ar fi mai bine să păstrezi distanţa.

Poţi avea o relaţie sau o căsnicie minunată cu una dintre zodiile care încadrează zodia ta
Care este zodia care se află înaintea zodiei tale? Dar după?… Ei bine, aceste două semne astrologice s-ar putea să fie cele mai compatibile cu tine, tocmai pentru că au grijă de semnul tău astrologic şi ţi-au fost dintotdeauna aproape.

Sursa info

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


TE-AR MAI PUTEA INTERESA