Acasăsinucidere maramuresCOMOARĂ - Un seif conținând mii de piese nelansate ale lui Prince,...

COMOARĂ – Un seif conținând mii de piese nelansate ale lui Prince, deschis de banca care îi administrează proprietatea

spot_img

DISTRIBUIȚI

Un seif care conține mii de melodii nelansate ale lui Prince, decedat joi, 21 aprilie, la reședința sa din Paisley Park (Minnesota), a fost deschis de banca numită să îi administreze proprietatea, informează The Telegraph și The Independent.

Regretatul artist era singura persoana care știa codul seifului și, din acest motiv, Bremen Trust, banca responsabilă cu administrarea proprietății, a fost nevoită să îl spargă.

Potrivit The Telegraph, seiful ar conține suficiente piese pentru a lansa în fiecare an câte un nou album, pentru următorul secol.

De altfel, fostul inginer de sunet al lui Prince, Susan Rodgers, care a lucrat cu starul în anii ’80, a povestit la emisiunea „Good Morning America” de pe postul TV ABC că seiful era aproape plin atunci când ea a încetat colaborarea cu Prince, în 1987.

Prince însuși a făcut aluzie la impresionanta sa colecție muzicală, declarând într-un interviu pentru The View, în 2012, că are „atât de multe” piese, încât nu știe dacă va ajunge să le lanseze pe toate.

Cu toate acestea, notează The Independent, pentru moment nu este clar cine va beneficia de această descoperire și de averea lui Prince, deoarece se crede că artistul nu a lăsat vreun testament.

Sursa: Agerpres

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA