Acasă Eveniment COMISIE DE VERIFICARE - Abateri de la procedurile privind modul de desfășurare...

COMISIE DE VERIFICARE – Abateri de la procedurile privind modul de desfășurare al etapelor concursului organizat la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie

DISTRIBUIȚI

COMISIE DE VERIFICARE  În perioada 8-12 iunie a avut loc concursul pentru ocuparea a două posturi vacante de asistent medical la Spitalul de Boli Infecțioase și Psihiatrie Baia Mare, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Maramureș.

În urma sesizărilor primite referitor la modul de organizare și desfășurare a concursului, președintele Gabriel Zetea a dispus formarea unei comisii de verificare care să cerceteze modul în care au fost respectate reglementările legale în domeniu.

În urma efectuării verificărilor și din concluziile raportului Comisiei de verificare, a rezultat că sub aspect organizatoric au fost respectate prevederile HG nr. 286/2011 – pentru aprobarea Regulamentului-cadru privind stabilirea principiilor generale de ocupare a unui post vacant sau temporar, în schimb au existat abateri de la procedurile privind modul de desfășurare al etapelor concursului, reglementate prin HG 497/2010.

În acest context, Președintele Consiliului Județean Maramureș a dispus începerea cercetării administrative împotriva acelor membri ai Comisiei de examinare și Comisiei de contestaţii, care prin încălcările procedurale realizate au viciat rezultatele concursului, precum și demararea demersurilor legale privind constatarea nulității de drept a concursului, aspect de competența unei instanțe judecătorești.

Biroul de presa al Consiliului Județean Maramureș

Citește și:  http://2.actualmm.ro/s-au-sesizat/

Citeşte şi ÎMPOTRIVA MUNCII LA NEGRU – Acțiuni de conștientizare asupra muncii nedeclarate în Maramureş

Loading...
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
TE-AR MAI PUTEA INTERESA