AcasăActualitate112COMBATEREA VITEZEI EXCESIVE - Amenzi de peste 10.000 de lei aplicate la...

COMBATEREA VITEZEI EXCESIVE – Amenzi de peste 10.000 de lei aplicate la începutul săptămânii de către polițiștii băimăreni

spot_img

DISTRIBUIȚI

COMBATEREA VITEZEI EXCESIVE  Deşi se înregistrează tot mai multe accidente de circulaţie pe fondul vitezei excesive sau vitezei neadaptate condiţiilor concrete de trafic, mulţi şoferi nu se gândesc la pericolele şi riscurile la care se expun şi la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic atunci când apăsă prea tare pedala de acceleraţie.  

Pentru că păstrarea vitezei legale reduce şansele implicării într-un accident, ieri, 15 ianuarie, între orele 07.00 – 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat pe principalele artere de circulaţie din municipiu, cu autospeciale dotate cu aparatură radar. Din cele 41 de sancţiuni contravenţionale aplicate, 25 au fost pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

Şoferii care s-au grăbit ieri să ajungă la destinaţie vor plăti amenzi în valoare de peste 10 000 de lei. De asemenea, în două situaţii, poliţiştii au luat măsura reţinerii permiselor de conducere.

Acţiunea de ieri a avut un rol preventiv, astfel încât nu a fost înregistrat niciun accident cu victime. Poliţiştii reamintesc şoferilor că limitele legale de viteză au fost stabilite pentru siguranţa participanţilor la trafic, că atunci când se află la volanul autoturismelor au o responsabilitate faţă de cei din jur şi că o viteză mare reprezintă un risc asupra vieţilor celorlalţi.

Informații furnizate de către IPJ Maramureș

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA