AcasăActualitate112COMBATEREA CONTRABANDEI CU TUTUN - Controale în trafic la Sighet, în trenuri...

COMBATEREA CONTRABANDEI CU TUTUN – Controale în trafic la Sighet, în trenuri pe Valea Vişeului, dar şi la domiciliul unei femei din Handalu Ilbei

spot_img

DISTRIBUIȚI

COMBATEREA CONTRABANDEI CU TUTUN Poliţiştii maramureşeni au fost prezenţi luni, 19 februarie, atât în trafic, cât şi în trenurile de călători pentru a desfăşura activităţi menite să prevină şi să combată contrabanda cu tutun.

De asemenea, au fost efectuate controale şi la locuinţa unei persoane, bănuită că desfăşoară astfel de activităţi infracţionale.

 

Aseară, la ora 21.30, poliţiştii din cadrul Biroului de Ordine Publică din Sighetu Marmaţiei au oprit pentru verificări un autoturism care se deplasa pe strada Nicolae Titulescu din municipiu.

La volanul maşinii a fost identificat un băimărean de 28 de ani şi doi tineri de 20 respectiv 22 de ani în calitate de pasageri.

În urma controlului corporal efectuat poliţiştii au găsit 95 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană, pentru care nu au putut fi prezentate documente legale.

Ţigările au fost confiscate iar tinerii sunt acum cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Activităţi pentru prevenirea şi combaterea contrabandei cu tutun au fost desfăşurate şi de poliţiştii din Tăuţii Măgherăuş.

În urma unei percheziţii domiciliare efectuate la domiciliul unei femei de 46 de ani din Handalu Ilbei, aceştia au găsit 100 pachete cu ţigări pentru care nu au putut fi prezentate documente legale de provenienţă.

Femeia este cercetată sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă.

Poliţiştii din cadrul Biroului Transporturi, care au desfăşurat activităţi în trenul care circulă pe relaţia Valea Vişeului – Vişeu de Jos, au identificat doi tineri de 22 şi 27 de ani, ambii din judeţul Bistriţa Năsăud, care aveau asupra lor 80 pachete cu ţigări de contrabandă.

Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale şi se continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Un alt tânăr de 28 de ani din Repedea, care circula cu acelaşi tren şi care avea opt pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 de lei.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş 

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA