Acasăsinucidere maramuresColindele au răsunat la I.P.J. Maramureş

Colindele au răsunat la I.P.J. Maramureş

spot_img

DISTRIBUIȚI

Perioada premergătoare Crăciunului reprezintă un prilej de răspândire şi transmitere a mesajului naşterii Domnului prin colind. Şi în acest an poarta Inspectoratului a fost deschisă pentru cei care au dorit să le ureze poliţiştilor sărbători fericite şi să-i colinde conform obiceiului străbun.

Copiii din grupa mare de la Grădiniţa cu program prelungit ,,Floare de colţ” din Baia Mare au fost primii care au adus vestea nașterii Domnului la I.P.J. Maramureş. Coordonați de doamnele educatoare, aceștia le-au prezentat polițiștilor un scurt program de colinde si poezii, apoi le-au dăruit celor din asistență câte un Moș și câte un brăduț confecționate special pentru această ocazie. Polițiștii au fost încântați atât de glasurile suave ale prichindeilor cât și de modul în care aceștia s-au prezentat, ei având trăistuțe și căciulițe albe, simbolizând puritatea lor sufletească, dar și zăpada pe care o așteptăm toți.

Ne-au colindat de asemenea şi colegii din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, respectiv grupurile de colindători de la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Maramureş şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Maramureş. O surpriză plăcută ne-au făcut şi studenţii Facultăţii de Litere, specializarea Teologie Ortodoxă care au reuşit să ne emoţioneze şi, chiar dacă erau doar patru, au reuşit să ne creeze impresia că ascultăm un cor numeros.

Îmbrăcaţi în port popular, membrii grupului de colindători din Şişeşti, coordonaţi de domnul Tentiş Alexandru, ne-au transpus, prin colind, în atmosfera Crăciunului.

Şeful Inspectoratului, doamna comisar şef de poliţie Dr. Viorica Marincaş le-a mulţumit colindătorilor în numele poliţiştilor şi le-a oferit tuturor tradiţionalele nuci, mere şi cozonaci.

loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

TE-AR MAI PUTEA INTERESA